google4d3e1affda444843.html
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands Engels Duits Frans
Header
18 LED's RGB / Multi White Aluminium Led PCB voor 1W - 3W High Power LED's 18 LED's RGB / Multi White Aluminium Led PCB voor 1W - 3W High Power LED's
18 LED's RGB / Multi White Aluminium Led PCB voor 1W - 3W High Power LED's 18 LED's RGB / Multi White Aluminium Led PCB voor 1W - 3W High Power LED's
18 LED's RGB / Multi White Aluminium Led PCB voor 1W - 3W High Power LED's
0 Reviews | Review toevoegen
€ 5,95
 stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Wil je snel eenvoudig en netjes je High power leds monteren zonder een wirwar aan bedrading, maak dan gebruik van een aluminium High Power LED montageplaat. 
Zo zijn niet alleen je leds netjes gerangschikt, maar wordt tevens de montagetijd aanzienlijk verkort en is de kans op fouten vrijwel uitgesloten.

Specificaties High Power LED strip PCB:
Geschikt voor montage van 18 stuks 1W of 3W high power leds in serie of parallel
Lengte: 468mm
Breedte: 34mm
Dikte: 1,5mm
Afstand tussen leds: 26,5mm (hart-hart)
Materiaal: Aluminum

Kan op groter koellichaam bevestigd worden d.m.v. schroeven, thermal paste/tape

Info:
Op de RGB posities hoef je natuurlijk niet perse een led van die kleur te plaatsen.
Mocht je willen werken met andere kleuren leds of met alleen maar witte kleuren dan kun je deze vanzelfsprekend ook toepassen. Alle printbanen op deze PCB zijn van kleur gescheiden en dus los aan te sturen met een eventuele dimmer of aan/uit schakelaar

Belangrijk:
Wil je de strip opdelen dan kan dat door deze enkele keren voorzichtig met een stanleymesje in te snijden in het midden tussen de soldeerpunten.
Door daarna de 2 delen voorzichtig heen en weer te bewegen zal deze naar een aantal keren doorbreken.
Wil je alle leds per kleur in serie schakelen dan dien je de contactpunten door te solderen, deze zijn namelijk niet automatisch doorlopend.
Door deze slimme vinding ontstaat dus ook de mogelijkheid om op een hele PCB de leds zowel in serie als in parallel aan te sluiten.

Tip:
Wil je de gemonteerde leds in de juiste richting laten schijnen en/of deze beschermen tegen invloeden van buitenaf, maak dan gebruik van onze speciale PMMA lenskappen. Bij een juiste verlijming is het zelfs mogelijk de leds helemaal waterbestendig af te dekken. Ideaal voor bijv. aquaria, veranda, terrasoverkapping etc.

Soldeerservice:
Ben je de soldeerbout niet machtig en/of heb je liever alles kant en klaar aangeleverd dan kun je ook gebruik maken van onze soldeerservice. Voor een klein bedrag assembleren wij dan geheel naar wens alle onderdelen uit je bestelling tot één geheel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.