google4d3e1affda444843.html
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands Engels Duits Frans
Header
HDMI -DVI-D 24+1 Pins Aansluitsnoer 1 Meter HDMI -DVI-D 24+1 Pins Aansluitsnoer 1 Meter HDMI -DVI-D 24+1 Pins Aansluitsnoer 1 Meter
HDMI -DVI-D 24+1 Pins Aansluitsnoer 1 Meter HDMI -DVI-D 24+1 Pins Aansluitsnoer 1 Meter HDMI -DVI-D 24+1 Pins Aansluitsnoer 1 Meter
HDMI -DVI-D 24+1 Pins Aansluitsnoer 1 Meter
2 Reviews | Review toevoegen
€ 7,65
Aantal: 
Bestellen
 

HDMI naar DVI-D aansluitkabel voor het aansluiten van je PC, Raspbrry Pi etc op een monitor met DVI aansluiting.

Wij hebben geleerd en nu weet u het ook:
Uit onderzoek en feedback van onze klanten is inmiddels duidelijk geworden dat het regelmatig voorkomt dat er nogal wat kostbare uurtjes verloren gaan omdat  men dacht wel even een oude monitor aan te sluiten met een ergens rondslingerende HDMI kabel met een DVI-HDMI adapter blokje, maar herlaas blijkt deze combinatie niet altijd te werken.
Na veel stress en verwoede pogingen gaat men dan al snel twijfelen aan de monitor, maar dat is in de meeste gevallen dus niet nodig, want
bij het gross van de gevallen blijkt het probleem te zitten in de gebruikte kabels of dat het uitgaande display signaal op een verkeerde resolutie staat ingesteld.
Dit laatste is sofwarematig en komt vaak voor als de eerste installatie is uitgevoerd en ingesteld op een monitor/beeldscherm met HDMI aansluiting. 
Als daarna wordt overgestapt naar een andere monitor met enkel een DVI aansluiting, dan zal deze de resolutie (vaak 1920x1080) niet herkennen en op zwart gaan.  

Zit je met dit probleem en/of wil je voorkomen dat je onnodig veel kostbare tijd hieraan verspilt, dan kunnen we je deze kabel zeker aanraden. 
De kabel heeft tevens een prettige lengte van 1 meter en daarmee uitermate geschikt voor Arcade bartops en Upright cabinets.

Specificaties:
3-voudige afscherming 
OFC koperdraad: 99,9% puur
Aansluiting 1: HDMI (verguld)
Ansluiting 2: DVI-D 24+1 pins (verguld)  
Flexibele PVC buitenmantel
Kabellengte: 1 meter

Sorteren op:

Review toevoegen
Jordi - 27-03-2022 11:39

Doet wat 'ie moet doen. Prima kabel en zonder problemen mijn Pi aangesloten.

Bruggetjeopen - 04-02-2020 00:24

Omdat ik niet de juiste kabel had heb ik met een DVI/HDMI converter blokje en een HDMI kabel (die ik nog had liggen) geprobeerd een oude 19 monitor met DVI-I aan te sluiten op mijn Raspberry pi.
Geen van de kabelcombinaties werkte en uiteindelijk deze maar besteld.
Werkte in een keer, top!