google4d3e1affda444843.html
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands Engels Duits Frans
Header
Pimoroni Picade X HAT USB-C Voor Raspberry Pi Pimoroni Picade X HAT USB-C Voor Raspberry Pi Pimoroni Picade X HAT USB-C Voor Raspberry Pi
Pimoroni Picade X HAT USB-C Voor Raspberry Pi Pimoroni Picade X HAT USB-C Voor Raspberry Pi Pimoroni Picade X HAT USB-C Voor Raspberry Pi
Pimoroni Picade X HAT USB-C Voor Raspberry Pi
0 Review | Review toevoegen
Verander je Raspberry Pi in een retro game console! Picade X HAT bevat joystick- en knopingangen, een 3W I2S DAC / versterker en een zachte aan / uit-schakelaar. Geweldig! Picade X HAT is nu...
€ 18,95
 stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Verander je Raspberry Pi in een retro game console! Picade X HAT bevat joystick- en knopingangen, een 3W I2S DAC / versterker en een zachte aan / uit-schakelaar. Geweldig!

Picade X HAT is nu Raspberry Pi 4 compatibel met USB-C-voeding!

Deze HAT heeft dezelfde geweldige eigenschappen als de originele Picade HAT, maar heeft nu eenvoudige Dupont-aansluitingen voor het aansluiten van de joystick en knoppen.

Sluit gewoon Picade X HAT aan op je Pi, sluit een USB-C-voeding aan op de poort van de HAT (hij voedt je Pi via de GPIO, dus er is geen aparte voeding nodig), sluit je controllers aan en installeer onze driver! Het is ideaal voor je eigen DIY arcade-kasten of voor interfaces die grote, kleurrijke knoppen en geluid nodig hebben.

We raden je aan om ook een van onze nieuwe Picade harnassen voor Picade X HAT mee te nemen. Het heeft alle kabels die je nodig hebt om knoppen en een joystick (met een 5-pins connector) aan te sluiten op Picade X HAT.

eigendommen
I2S audio DAC met 3 W versterker (mono) en stekkeraansluitingen
Veilig aan / uit-systeem met voelbare stroomschakelaar en LED
USB-C-poort voor stroomvoorziening (voorziet uw Pi van stroom)
4-weg digitale joystick-ingangen
6x speler-toetsingangen
4x utility key-ingangen
1x soft-power schakelingang
1x power LED-uitgang
Plasma-sleutelconnector
Breakout-pinnen voor stroom, I2C en 2 extra knoppen
Picade X HEEFT pinout
Compatibel met alle 40-pins Raspberry Pi-modellen
Python-bibliotheek
De I2S DAC combineert beide kanalen met digitale audio van de Raspberry Pi tot een enkele mono-uitgang. Dit wordt vervolgens door een 3 W versterker geleid om een ​​aangesloten luidspreker van stroom te voorzien.

Het bord heeft ook een zachte aan / uit-schakelaar waarmee je je Pi veilig aan en uit kunt zetten zonder het risico te lopen de SD-kaart te beschadigen. Om te beginnen, tikt u op de bijgevoegde knop en houdt u deze 3 seconden ingedrukt om het apparaat volledig uit te schakelen en de stroom te verwijderen.

software
We hebben een eenvoudig eenregelig installatieprogramma samengesteld waarmee u alles op uw Picade X HAT, bedieningselementen, veilige uitschakeling en audio kunt instellen. Open een terminal en typ curl https://get.pimoroni.com/picadehat | een bash om het installatieprogramma uit te voeren. U moet opnieuw opstarten nadat de installatie is voltooid als u hier niet om wordt gevraagd.

Onze software ondersteunt Raspbian Wheezy niet

Opmerkingen
Als USB-C-voeding is aangesloten via Picade X HAT, moet je op de aangesloten aan / uit-schakelaar of de knop met het label "Switch" op de HAT tikken om je Pi aan te zetten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.