google4d3e1affda444843.html
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
    Nederlands Engels Duits Frans
Header
24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF
24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF 24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF
24" Wide Body Extended (WBE) Custom 2-Player Arcade Bartop Bouwpakket uit 18mm Zwart Gemelamineerd MDF
9 Reviews | Review toevoegen
€ 199,00
 

Met deze nieuwe Wide Body Extended DIY bartop bouwset komen we tegemoet aan de wensen van onze klanten die op zoek
zijn naar een arcadekast met meer inbouwmogelijkheden en een nog betere speelervaring.
Het controlepaneel van de WBE is 50mm dieper en 15mm lager dan van de standaard WB uitvoering, hierdoor biedt deze meer ondersteuning en is spelen vanaf tafelhoogte nog fijner is geworden.     
 
Deze schitterende WBE bartop set wordt tevens gebruikt voor onze 'Ready to Play' premium bartops en kenmerkt zich door een uitermate doordacht design waarbij het tevens nog ruimte is voor eigen inbreng.
Wij leveren onze bartop sets niet met knullige plastic bevestigingsblokjes of schroeven dwars door de zijpanelen heen zoals je dit vaak ziet
bij elders aangeboden bouwsets. Als je de kast wilt bestickeren dan is dit natuurlijk niet zo fraai. 
Het assembleren mag hierdoor misschien iets meer tijd kosten, maar nadien zul je er alleen maar profijt van hebben en ben je tevens verzekerd van
een degelijke contructie.
Mocht je later aanpassingen willen doen dan zijn de afzonderlijke delen makkelijk los te halen zonder dat je de halve kast hoeft af te breken.
Op zoek gaan naar een betere, doordachter en fraaiere bartop bouwset zal dan ook een hele uitdaging zijn!

Wat mag u allemaal van onze WBE bartop verwachten? 
- CNC gefreesde bouwdelen uit professionele kwaliteit MDF met zwart melamine toplaag.  
- Geschikt voor het plaatsen van beeldschermen: 19 inch (5:4), 20 inch (4:3) en breedbeeldschermen tot 24 inch.
- Groot controlepaneel van 590x211mm met rondgefreesde voorzijde en vast voorpaneel.
  Het conrolepaneel is tevens voorzien van een speciale zaagbewerking waardoor deze perfect aansluit op het plexiglas monitorpaneel. 
- Ingefreesde joystickuitsparingen* met (M4) schroefdraadbussen aan de onderzijde van het controlepaneel.
  Dit maakt het monteren van joysticks kinderlijk eenvoudig en zorgt tevens voor 7mm meer sticklengte.        
  Je hebt dus geen last van ontsierende bouten/schroeven bovenop het controlepaneelte en je hoeft er dus geen joysticks
  met een lange as of asverlengers voor aan te schaffen.         
- Ruime 2-player setup met maar liefst 30cm ruimte tussen beide joysticks.      
- Speakerpaneel met speciale infrezing voor 2,5" en 3,3" luidsprekers. 
- Zijpanelen standaard voorzien van T-molding infrezing rondom.
- Montage van binnenuit d.m.v. stalen hoekbeugels waardoor er na montage geen afwerking (dichtplamuren van schroefgaten e.d) meer
  nodig is. Hiermee bespaar je veel kostbare tijd en heb je tevens een perfect gladde ondergrond voor het aanbrengen van vinyl artwork. 
- Scharnierende achterklep met cilinderslot en ventilatiesleuven (optionaal zijn andere uitvoeringen mogelijk). 
- Scharnierende bodemklep met cilinderslot onder het controlepaneel.
  Dit is niet alleen heel erg makkelijk bij het plaatsen van joysticks en drukknoppen, maar zal je vermoedelijk ook waarderen bij
  aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden.

Levering omvat: 
  2x Zijpaneel met T-molding sleuf rondom
  1x Marquee bovenpaneel met voorgelijmde hoek en uitsparing voor plexiglas
  1x Marquee onderplaat met sleuf voor plexiglas
  1x Controle paneel met gaten volgens gekozen optie 
  1x Voorpaneel met gaten volgens gekozen optie 
  1x Bodemplaat
  1x Bodemklep + 18mm slotboring
  1x Achterpaneel met uitsparingen naar keuze  
  1x Achterklep met uitsparingen naar keuze
  1x Monitor bevestigingsplaat met VESA 100 montagegaten
  2x Pianoscharnier (vernikkeld)
20x Stalen montagebeugels
  2x Slotplaat/aanslagplaat 
80x schroef 3,5x16mm (TX15)
  4x Schroef 3,5x40mm (TX20)
  4x Bolkop schroef 4x16 (TX20
40x Schroef 2,5x15mm (PZ1) 
  2x Cilinderslot 25x18mm 
  4x 40mm diskvoetjes met verchroomde rand en EVA foam antisliplaag 
  1x Plexiglas monitorafdekking (3x600x385mm)  
  1x Plexiglas marquee paneel (3x600x100mm) 
  1x Duidelijke handleiding met voorbeeldfoto's (digitaal)

Afmeting gemonteerde kast: 627 x 481 x 635mm (Breedte x Diepte x Hoogte)

Levertijd: circa 5-7 werkdagen

Sorteren op:

Review toevoegen
Danny - 04-01-2024 14:28

Ziet er heel goed uit,nog niet aan begonnen maar alles top đź‘Ť

Jeroen - 10-06-2022 18:15

Heel lang had ik al de wens om een arcadekast aan te schaffen, maar iedere keer kwam er wel weer wat tussen om er een aan te schaffen. In mijn zoektocht heb ik veel verschillende aanbieders gezien
maar nergens met zoveel keuzemogelijkheden. Ik had ook nog een speciale wens voor een aparte
hoofdtelefoon aansluiting en het gat daarvoor hebben ze zonder extra kosten gemaakt op de plek waar ik hem wilde hebben. Na het bouwen van de kast en het onderstel was ik op slag verliefd. Hele mooie kwaliteit, mooie afwerking en precies de knoppen die ik wilde. Ook nam Chris echt de tijd om alles goed uit te leggen. Een man met echt passie voor zijn werk. Toen die eenmaal in mijn game kamer stond en mijn vriendin (die er niks mee heeft) de kast gezien had, werd er meteen gezegd dat die ook wel in de woonkamer mag staan, zoon pronkstuk is het.

Jordi - 06-06-2022 13:09

Super gaaf bouwpakket. Ik ben niet zo handig en nauwkeurig als het gaat om bouwen, vandaar dat ik ben uitgekomen op het bouwpakket van de Arcade Expert. Samen met mijn zoontje in elkaar gezet, en dat was prima te doen. Alles past goed en het is fijn dat je de kast kan customizen door middel van alle keuzes. Ik had al joysticks en knoppen, die kunnen nu optimaal benut worden. Contact was trouwens ook heel goed en snel. Dikke aanrader dus als je een arcadekast wil bouwen.

Marcel - 04-02-2022 13:48

Moet nog wel even mijn complimenten geven over je oplettendheid en service!
Vorige keer was er ook al iets kan ik me vaag herinneren...
En ik herken aan het uur van de mail een gedreven zelfstandig ondernemer :-)

Ik heb hier in ons gezinshuis 12 kinderen op te voeden 27/7. Dus dat bestellen, en helaas ook vaak het bouwen, moet allemaal snel ergens tussendoor. Dat gaat wel een mis.
Wat wel heel leuk is dat de arcadekast een groot succes is en ik de kinderen heb besmet met allerlei games uit mijn, lang vervlogen, tijd.
Misschien wil ik ook ooit nog een digitalen pinball tafel gaan bouwen.
Misschien nog een idee om kasten voor de maken ?

Nogmaals mij waardering, ook over de kwaliteit van de geleverde spullen.

Met zorgzame groet,
Marcel

Michiel - 23-11-2021 13:47

Bouwpakket is helemaal super en werd binnen de genoemde tijd geleverd.
Niet dat ik ooit eerder een bartop heb gemaakt, maar deze ziet er inderdaad erg doordacht uit en laat zich relatief eenvoudig in elkaar zetten. Fijne is ook dat je vrijwel overal goed bij kunt en het luik aan de onderzijde is ook erg handig. Ben er blij mee en zelfs mijn generatie Z kinderen weten sommige old school games wel te waarderen. Humor ook als ze Pokemon en Mario zien uit de begindagen. Nu ben ik nog meer oer(oud;)

Sander - 03-05-2021 12:50

Na lang zoeken voor de bouw van een kast uiteindelijk bij Lumimaniac uitgekomen. Vooraf goed (telefonisch) contact gehad en samen de hele kast samengesteld. Helaas wel de nodige problemen bij de post met verzenden van de spullen, maar allemaal netjes opgelost door Lumimaniac.
Inmiddels een mooie arcadekast staan, helemaal naar mijn eigen wensen. Aanrader voor als je zelf een beetje handig bent, maar geen kant en klare kast wil kopen.

Arjen - 27-10-2020 10:13

Super tevreden met deze WBE ! Bouw proces was leuk en er is overal aan gedacht, alles past precies en samen met Chris bepaald hoeveel gaten en waar deze zouden komen. Ik ben beter met computers dan met hout dus heel fijn om zo'n mooi geprepareerd pakket in elkaar te zetten :-)

Marc - 21-05-2020 08:25

Ik heb met veel plezier samen met Chris deze bartop samengesteld naar mijn smaak en indeling. Meerdere keren telefonisch contact gehad en dat was zeer prettig. Hij is echt een kenner en neemt dan ook ruim de tijd om je alles uit te leggen.

Hij heeft zelfs de tijd genomen om een deel van het art work alvast voor te bereiden zodat ik dat zelf niet hoef te doen. Dit schijnt nogal een secuur werkje te zijn wat snel fout kan gaan.

De bestelde onderdelen zijn snel geleverd en waren netjes verpakt.

Chris erg bedankt!

Nick Breukeboom - 15-05-2020 00:29

Een weekje geleden als eerst klant en op aanraden van Chris deze nieuwe WBE aangeschaft. De handleiding was echter nog niet af, omdat het model net nieuw is, maar met de beschrijving van de standaard WB ging het op zich prima. Technisch gezien zitten ze ook
vrijwel op dezelfde manier in elkaar, dus heel erg spannend om s het nu ook weer niet.
Ben nu toe aan het beplakken van het plexiglas en dat is wel een spannende. Natuurlijk eerst de marquee gedaan voor het oefenen. Deze ging bijna in een keer goed. Een luchtbelletje of stofje zie je al snel zitten, dus vergewis je er goed van en doe dit werkje dan ook bij goed licht.
Het vernieuwde controlepaneel en grotere marquee bevallen me nu al en ik heb er nog geen joystick of knop inzitten. Ik doe rustig aan en bouw iedere dag wel een stukje aan de kast. Mooi project voor in deze bijzondere tijd. Kan ik later zeggen, kijk die is nog in de Corona tijd gemaakt:)
Kijk al uit naar het spelen, maar zal nog even door moeten werken tot het zo ver is.